ВРЕМЕННО НЕ ДОСТАВЯМЕ

Екстракт от Бамбук капсули 300 мг. * 60 | Биохерба

(1 клиентски отзив)

10.00 лв.

Δ Екстракт от Бамбук oсигурява ключови хранителни вещества за косата, кожата и ноктите.

Δ Поддържа образуването на колаген в организма.

Δ Сгъстява и укрепва косата и заздравява ноктите.

Описание

Екстракт от Бамбук капсули 300 мг. * 60 | Биохерба

Осигурете на организма си достатъчно силициев диоксид с Екстракта от Бамбук на Биохерба. Той е чудесен начин за осигуряване на здравословен прием и подхранване на жизненоважните тъкани, които зависят от това основно хранително вещество.

Силицият участва в процеса на синтезиране на калция и в образуването на костна тъкан. Така бамбукът помага срещу деминерализацията на костите и за превенция на остеопорозата.

Силицият също стимулира образуването на колаген в костите и съединителната тъкан. Това води до задържане на дегенеративните процеси в тялото и до възстановяване на хрущяла.

Вероятно вече знаете, че тревата от хвощ е чудесен източник на силициев диоксид, но това е нищо в сравнение с бамбука. Докато хвощът е около 7% тегловно силициев диоксид, екстрактът от бамбук може да се похвали със средна концентрация на силициев диоксид от 70%!

Средният здрав възрастен поддържа приблизително 20 грама силициев диоксид в тялото. Това ниво има тенденция да спада с възрастта, поради намалена асимилация и други фактори.

Действие: Може да окаже ползвотворно влияние срещу хронични възпалителни заболявания на ставите (ревматоиден полиартрит). Често бамбукът се съчетава с полски хвощ, коприва и куркума за по-голям ефект при ставни болки.

Състав: Екстракт от Бамбук (Bambusa vulgaris) (стъбла) (стандартизиран 70% silica)

Препоръчителна употреба: Като хранителна добавка, приемайте една капсула дневно с вода.

#bamboo extract

Допълнителна информация

Производител

Биохерба Р ООД, България

GTIN

3800223413918

Брой капсули

60 капсули

1 отзив за Екстракт от Бамбук капсули 300 мг. * 60 | Биохерба

  1. Бойка Д.

    Супер продукт, наистина е качествен. Много добра цена на фона, че на пазара има предложения от 70 лева, които са напълно излишни.

Добавяне на отзив

Обратно горе