ВРЕМЕННО НЕ ДОСТАВЯМЕ

Гимнема Силвестре Екстракт Биохерба капсули 460мг.

(1 клиентски отзив)

10.00 лв.

Код: BH3055 Категория: Етикети: ,

Описание

Гимнема Силвестре Екстракт Биохерба капсули 460мг.

Гимнема Силвестре | Екстракт 460мг. на Bioherba е хранителна добавка в опаковка от 100 капсули. Растението има различни имена – чудотворния плод, гимнема, кравето растение, гурмари, гурмар, мешасринга и други. Името му буквално означава „разрушител на захар“. Както подсказва името на растението, то се използва най – вече при захарни дисбаланси като диабет, затлъстяване и други подобни проблеми. Основната активна съставка е гимнемичната киселина. Това съединение е много сходно като структура с глюкозата, обаче притежава свойството да блокира чувствителните към захарта рецептори. Това води до ограничено желание за прием на сладко. Често се използва при диабет и артрит, а от скоро много хора прибягват до тази хранителна добавка при борбата с излишните килограми.

Гимнема Силвестре Полезно действие  Действие:

Гимнемичната киселина доказано намалява усвояването на захарта от червата, увеличава количеството на  инсулина в тялото и насърчава растежа на клетките в панкреаса – органът, където се произвежда инсулинът. С всички тези свои ясно изразени качества билката се превръща в едно от най-предпочитаните природни средства за балансиране на нивата на кръвната захар.

Билката също спомага за понижаването на кръвните триглицериди, което понякога се използва за да помогне при лечението и профилактиката на сърдечно съдови заболявания, инфаркти и инсулти.

Гимнема Силвестре Състав  Състав:

Гимнема Силвестре екстракт от листа – 460 милиграма в една капсула.

Гимнема Силвестре Препоръчителна  употреба  Начин на употреба на Гимнема Силвестре:

Като хранителна добавка, приемайте една капсула на ден с вода, 15 минути преди хранене.

Допълнителна информация

Производител

Биохерба Р ООД, България

GTIN

3800223413055

Брой капсули

100 капсули

1 отзив за Гимнема Силвестре Екстракт Биохерба капсули 460мг.

  1. Станимир Делев

    Продукта дойде след 2 дни. Много бързо обслужване. Поздрави на екипа. Продукта е супер след 1 седмица от както го използвам желанието ми за сладко изчезна.

Добавяне на отзив

Обратно горе