ВРЕМЕННО НЕ ДОСТАВЯМЕ

Пчелица – пчелен микс 4 в 1 от Родопите

9.10 лв.

Код: BH7497 Категория:

Описание

Пчелен микс 4 в 1 от Родопите – „Пчелица“

Пчелица е уникална комбинация от четирите най-ценни пчелни продукта. Създадена е за първи път в света от опитните български пчелари в сърцето на Родопите.

Пчелна смес /Съдържание/:

 

Употреба:

1 ч.л. на ден, сутрин на гладно, преди хранене. Може да се разтвори във вода.

Ползи:

Пчелното млечице и пчелния прашец се използват от много като хранителна добавка. Има спорове относно полезното им действие за организма, но много наши клиенти и приятели споделят, че приема на пчелния микс повишава имунната система особено през зимата.

Прополисът притежава противомикробни, противовирусни, противоплесенни и противорадиационни свойства. Tой има изразено мощно антибиотично и антимикотично действие. Освен това прополисът има и дезинфекционно, обезболяващо и имуностимулиращо действие. Точно тези негови качества се използват и от хората за лечение и профилактика на много болести. Понижава нивата на холестерол в кръвта и повишава броя на червените кръвни клетки. Много добър естествен лечебен продукт, тъй като напълно отговаря на принципа за лекарствата – преди всичко да не вреди.

Пчелният мед се използва основно като хранителен продукт. Той е източник на бързо освобождаваща се енергия и лесно усвоими въглехидрати. При ежедневна употреба е доказано, че влияе благоприятно на двигателната активност на стомашно-чревния тракт и върху секрецията на стомаха и червата.

Предупреждение    Предупреждениене:

Пчелния прашец и пчелното млечице може да доведат до алергични или анафилактични реакции. Честотата на алергичните странични прояви при хора, които консумират пчелното млечице, е неизвестна. Рискът от алергия към пчелно млечице е по-висок при хора, които имат и други алергии.

Прополисът крие единствено алергична реакция, която се наблюдава при около 5% от хората на планетата.

Да не се дава на деца под едногодишна възраст. Причината е че медът съдържа спори на клостридия, които не може да се преработват от организма на бебетата.

Допълнителна информация

Производител

Биохерба Р ООД, България

GTIN

3800223417497

Тегло

250 гр.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Пчелица – пчелен микс 4 в 1 от Родопите“

Обратно горе