ВРЕМЕННО НЕ ДОСТАВЯМЕ

Биохерба Водни Капсули 350мг. * 100

(1 клиентски отзив)

8.99 лв.

В днешно време има изобилие от нови и различни начини за изгаряне на нежелани мазнини или отслабване. Хапчетата за диета в най-тежката им форма често могат да подтикнат тялото да хиперметаболизира по начин, който е вреден за здравето ни. Използвайки напълно естествени елементи, за да освободим телата си от излишната вода, Биохерба Водни Капсули е чистият и здравословен разтвор срещу подуване, наднормено водно тегло и дори сърдечни заболявания и хипертония.

Код: BH3970 Категория: Етикет:

Описание

Биохерба Водни Капсули 350мг. * 100

Водни капсули е хранителна добавка на Биохерба, която спомага за поддържане на здравословни нива на водата в организма. Те помагат на тялото да се очисти от излишната вода и натрий по напълно естествен начин. Мислете за това като за промиване.

Полезно действие  Действие:

Водните капсули за отслабване съдържат четири билкови съставки, които спомагат за поддържане на водата в организма на едно здравословно и комфортно ниво. Тъй като около две трети от човешкото тяло е съставено от вода, то много често задържаме повече от необходимото количество вода в организма. Може да си мислите, че да имаш прекалено много вода може да бъде само добро, но истината е че това е точно обратното. Когато тялото ни носи прекалено много вода имаме чувство за подутост и дискомфорт. С водните капсули на Биохерба по естествен път можем да контролираме нивата на вода в организма.

Съдържание  Състав:

Бучу лист(концентрат 4: 1)
Магданоз Лист
Мечо Грозде лист
Хвойна плод

Начин на Употреба  Препоръчителна употреба:

Като хранителна добавка, приемайте една капсула на ден с вода и храна.

Допълнителна информация

Производител

Биохерба Р ООД, България

GTIN

3800223413970

Брой капсули

100 капсули

1 отзив за Биохерба Водни Капсули 350мг. * 100

  1. Станимира

    Не са лоши, а са и на много добра цена – 100 капсули стигат за повече от 3 месеца.

Добавяне на отзив

Обратно горе