ВРЕМЕННО НЕ ДОСТАВЯМЕ

Биохерба Витамин Ц с шипка капсули 450мг. * 100

13.00 лв.

Описание

Биохерба Витамин Ц с шипка капсули 450мг. * 100

За никого не е тайна, че витамин С е най- известния витамин не само сред обикновените хора, но и сред медицинските специалисти. Аскорбинова киселина, известена още като витамин С е най-често предписвания витамин в болници и клиники. Съществува един интересен факт: в човешката генетична информация, има ген, отговорен за производството на витамин С, аскорбинова киселина. За съжаление, не може да изпълнява своята функция в производството на важния витамин, тъй като липсва ензим, необходим за този процес. Поради тази причина наличието на витамин С в храната е изключително важно, тъй като тялото не може да произвеждат само този важен витамин.

Плодовете на шипката са богати на витамин С. Аскорбинова киселина в плодовете на шипката са 10 пъти повече от тази в черното френско грозде, 50 пъти, отколкото се съдържа в лимона, а в сравнение с ябълките сто пъти. Шипката има и високо съдържание на витамин Р, а също така съдържа А, В2, К, Е. Богат на хранителни вещества, са тези сортове шипка, чиито чашелистчета стоят равно. Три плода от такъв сорт шипка съдържат дневната доза витамин С. В медицината, за производството на различни медикаменти се използват  почти всички части на растението. Шипката е полезна при малария, скорбут, болести на пикочо-половата система. Способства за унищожаването на камъните в жлъчния мехур и бъбреците. Плодовете на шипката имат мощни бактерицидни и фитоницидни свойства. Не толкова отдавна след редица изследвания се установи, че плодовете на шипката активизират работата на гена, отговорен за производството на колаген и хрущялни клетки – тези компоненти, които са отговорни за здравето на ставите. Така че с помощта на шипка може да предотвратите развитието на артрит.

Състав: Шипка плод / Rosa canina /

Препоръчителна употреба: Като хранителна добавка, приемайте по една капсула дневно с 200 мл вода преди хранене.

Действие: Благоприятно за имунната система.

Хранителна добавка: Да не се превишава препоръчителната доза. Да не се използва при деца под 18 години. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

Съдържание на една капсула: 450 мг Шипка плод

Съдържание на дневна доза: 450 мг Шипка плод

Други съставки: Желатин,магнезиев стеарат

Хранителна стойност на хранителна добавка: 14kkaл. /100гр.

Внимание: Не приемайте този продукт ,ако сте бременна или кърмите. Преди употреба се консултирайте с лекар ако приемате лекарства по рецепта.

Допълнителна информация

Производител

Биохерба Р ООД, България

GTIN

3800223419583

Брой капсули

100 капсули

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Биохерба Витамин Ц с шипка капсули 450мг. * 100“

Обратно горе