ВРЕМЕННО НЕ ДОСТАВЯМЕ

Биохерба Масло от крил капсули 500мг. * 50

36.99 лв.

Описание

Биохерба Масло от крил капсули 500мг. * 50

Масло от Крил е хранителна добавка, която понижава холестерола и триглицеридите. Подобрява дейността на сърдечно-съдовата система. Намалява възпалението на ставите.

Актуални данни показват, че лекари предпочитат природен продукт като тази хранителна добавка за нормализиране нивата на холестерола пред лекарствата.

Полезно действие  Действие:

Маслото от Крил е изключително богато на Омега-3 мастни киселини (ЕРА, DHA) и астаксантин – мощен антиоксидант, благоприятно повлияващи нивата на триглицеридите, холестерола, кръвната захар и кръвното налягане в човешкия организъм. Има благоприятно въздействие върху мазнините в сърдечния мускул и черния дроб. Омега-3 киселините, особено DHA повлияват нервната система и мозъчната дейност при умствено натоварване. Тази хранителната добавка доставя на организма незаменимите Омега-3 мастни киселини и повлиява благоприятно сърдечно-съдовата система, черния дроб, паметта и подвижността на ставите. Благодарение на мощното си антиоксидантно действие премахва негативното влияние на стреса. Подсилва имунитета и защитните сили на организма,

Състав на една капсула: Масло от Крил – 500мг. (чисто масло, добито от скариди (крил).

Начин на Употреба  Препоръчителна употреба на Масло от Крил:

Приемайте по една капсула, два пъти дневно, препоръчително по време на хранене.

Предупреждение за употребата на Масло от Крил  Предупреждение:

Хранителна добавка. Да не се превишава препоръчителната доза. Да не се използва при деца под 18 години. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на място недостъпно за деца.

Не се препоръчва при лица с чувствителност и алергия към риба и рибни продукти, с нарушение в кръвосъсирването.

  Интересно:

Kрил e родoв термин, използван за обозначаване на дълбоководни планктони ракообразни видoвe. Te изглеждат, като миниатюрни cĸapиди c дължина между един и шест сантиметра и се срещат във всички океани, но най-много са разпространени във водите на Южния океан.

Допълнителна информация

Производител

Биохерба Р ООД, България

GTIN

3800223414670

Брой капсули

50 капсули

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Биохерба Масло от крил капсули 500мг. * 50“

Обратно горе