ВРЕМЕННО НЕ ДОСТАВЯМЕ

Общи условия

Общи условия за ползване на Онлайн Магазина на – top-zdrave.bg

Описание на функционалността на сайта продукти и предложения

  1. top-zdrave.bg е online магазин, предлагащ здравословни хранителни добавки, тинктури и други натурални продукти.
  2. top-zdrave.bg е собственост на .
  3. Чрез уеб сайта top-zdrave.bg можете да разглеждате предлаганите продукти, да ги добавяте в списък с любими и да правите поръчка.
  4. Регистрация на потребител, за улеснено повторно поръчване на продукти от сайта на .
  5. Чрез уебасайта top-zdrave.bg може да се запишете за новини от нашия магазин или блог.
  6. Личните данни на клиентите се събират и съхраняват съобразно политиката за поверителност, достъпна от следния линк.

Всички приложими условия на плащане, фактуриране, методи за доставка

  1. Плащане: (top-zdrave.bg) предлага заплащане единствено чрез пощенски паричен запис, при получаване на стоката от куриер.
  2. Доставка: Доставката се извършва от ЕКОНТ на територията на Репулбика България.
  3. издава обща фактура на граждани при всяка поръчка. Ако желаете персонална фактура трябва да предоставите 3 имена и ЕГН в забележката при поръчката.
  4. Всяка поръчка завършва с email потвърждение за направена такава. Това включва информация за избраните продукти, тяхната единична цена, цена за доставка и общо дължима сума.     

Поръчка

Началото на търговските взаимоотношения между потребителя и  започват при изпращането на поръчката от потребителя. Това става след попълването на изискваните лични или фирмени данни, съгласяване с общите условия за покупко-продажба на стоки от и натискане на бутона „Поръчване“.

Изпълнението на поръчката започва при запознаване с нея от страна на служител на фирмата. Ако поръчката е изпратена в неработен за фирмата ден или извън работно време, но в рамките на работната седмица, то изпълнението й ще започне съответно: в началото на следващата работна седмица или на следващия работен ден. При евентуална промяна на стойността на поръчаните стоки в периода между изпращането на поръчката и стартирането й, клиентът заплаща стоката на цената, на която я е поръчал.

Връщане на поръчка

1. Връщане на поръчка поради счупване или рекламация

Ако получите повредена или счупена пратка, моля направете рекламацията пред куриера, който Ви я връчва. Рекламации относно счупване или увреждане на закупени стоки се приемат само ако те са направени при получаването на пратката, в присъствието на куриер. В случай на увредена стока, ще възстановим стойността на увредените продукти/тоест те няма да бъдат заплатени при получаването и няма да заплатите доставка/. Ако все пак желаете да получите продуктите те ще бъдат изпратени повторно.

Рекламация може да се направи и в рамките на 1 работен ден след получаването на пратката, ако рекламацията се отнася до срок на годност на продукта. се ангажира със записването на рекламации в съответния регистър според член 127 ал.2 от ЗЗП.

2. Отказване на поръчка по други причини

Ако вие забележите, че сте получили продукти, които не съответстват на описанието или на очакваните от Вас параметри, то Вие можете да откажете договора си за поръчка до 14  дни от датата на заявяване в писмен вариант по електронна поща или на физически носител /хартия/.

Закупената стока трябва да бъде върната в оригиналната опаковка, неразпечатвана, с пълна окомплектовка и в добър търговски вид, съгласно описанието от производителя до 14 дни от заявяване на отказа от договор за поръчка в писмен вид по майл или на хартиен носител, като разходите за връщане са за сметка на купувача и се формират на база на услугата, предоставяна от избрания от купувача метод на връщане – куриерска услуга или лично връщане на адрес Варна, ул. Уста Кольо Фичето 25А етаж 2 офис 4.

При невъзможност на продавача да предостави повторно на клиента поръчаната от него стока се задължава да предостави алтернативна такава или при несъгласие да възстанови заплатената сума, ако сумата е вече заплатена от купувача. Заплатената от клиента сума се възтановява по начина, по който е платена.

Email: support@top-zdrave.bg 
Телефон: +359879256031

Ограничения на отговорността

С влизането на всяка една от страниците на сайта top-zdrave.bg Вие декларирате, че приемате и ще спазвате Общите условя, включени в тази страница. Ако не ги приемате по някаква причина, молим веднага да напуснете нашият сайт. Администрацията на сайта може да променя тези условия, като това може да стане по всяко време и без предварително или последващо уведомление на посетителите на сайта. Уведомяваме, че не поемаме отговорност за вреди, които евентуално може да получи посетителят на сайта top-zdrave.bg , в който се намирате във връзка с ползването на информацията или услугите на сайта. 

Информацията публикувана в уебсайта top-zdrave.bg /в описанията на продуктите/ има само информативно предназначение и не може да замести консултация със специалист от областта или медицинско лице.

Снимки

В сайта top-zdrave.bg са използвани снимки предоставени от производителя на продуктите и снимки произведени от екипа на top-zdrave.bg. Използването на снимките от трети страни е строго забранено. Всички снимки произведени от екипа на са собственост на сайта и използването им е свързано със закона за интелектуалната собтвеност.

Полезни връзки:

Комисия за защита напотребителите

Комисия за защита на личните данни

Данни на фирмата:

Наименование: 

Телефонен номер:

Емейл адрес: support@top-zdrave.bg

Работно време: Понеделник – Петък 09:00-18:00 часа

 

Обратно горе