ВРЕМЕННО НЕ ДОСТАВЯМЕ

Връщане на поръчка

Връщане на поръчка поради счупване или рекламация

Връщането на поръчки е възможно и лесно. Ако получите повредена или счупена пратка, моля направете рекламацията пред куриера, който Ви я връчва. Рекламации относно счупване или увреждане на закупени стоки се приемат само ако те са направени при получаването на пратката, в присъствието на куриер. В случай на увредена стока, ще възстановим стойността на увредените продукти/тоест те няма да бъдат заплатени при получаването/. Ако все пак желаете да получите продуктите те ще бъдат изпратени повторно, като доставката ще бъде заплатена от нас.

Рекламация може да се направи и в рамките на 1 работен ден след получаването на пратката, ако рекламацията се отнася до срок на годност на продукта. се ангажира със записването на рекламации в съответния регистър според член 127 ал.2 от ЗЗП.

В случай на счупване или рекламация таксата за куриерски услуги за връщане на стоката се поема от .

Връщане на поръчка

Отказване на поръчка по други причини

Ако вие забележите, че сте получили продукти, които не съответстват на описанието или на очакваните от Вас параметри. Тогава Вие можете да откажете договора си за поръчка до 14  дни от датата на заявяване. Рекламацията се приема в писмен вариант по електронна поща или на физически носител /хартия/.

В случай на връщане поради различни от счупване или рекламация причини, таксата за куриерски услуги за връщане на стоката се поема от КЛИЕНТА.

Закупената стока трябва да бъде върната в оригиналната опаковка, неразпечатвана, с пълна окомплектовка и в добър търговски вид, съгласно описанието от производителя до 14 дни от заявяване на отказа от договор за поръчка в писмен вид по майл или на хартиен носител, като разходите за връщане са за сметка на купувача и се формират на база на услугата, предоставяна от избрания от купувача метод на връщане – куриерска услуга или лично връщане на адрес .

При невъзможност на продавача да предостави повторно на клиента поръчаната от него стока се задължава да предостави алтернативна такава или при несъгласие да възстанови заплатената сума, ако сумата е вече заплатена от купувача. Заплатената от клиента сума се възтановява по начина, по който е платена.

Email: support@top-zdrave.bg

Можете също да се запознаете детайлно с нашите общи условия от следния линк.

Обратно горе